Davids Kousgaard

Davids køreskole ejes og drives af David Kousgaard. David er 30 år, bor i Slagelse og er kørelærer.

Han er uddannet kørelærer ved Storkøbenhavns kørelæreskole i Ishøj.  Davids mål som kørelærer er, at give eleven den bedste oplevelse. -"Det er vigtigt for mig, at alle føler sig tilpas og at alle elever kan følge med i undervisningen. Vi skal trods alt tilbringe en del tid sammen, så lad os få det bedste ud af det". David er en tålmodig, overbærende, humoristisk mand,  som med sin unge alder er god til, at kommunikere med eleverne. David er god til, at få en forbindelse med eleverne, som ofte gør at eleverne føler sig godt tilpas, og de derfor lære bedre og hurtigere. David brænder for, at undervise! Han har en passion for faget, som ingen andre, hvilke gør ham til en enestående kørelærer. Med David som kørerlærer, vil du ikke være i tvivl om at du har truffet det rigtige valg.

 

 

Majbritt Mandrup Jensen

Majbritt er 51 år gammel og kommer fra Undløse. Majbritt har tidligere haft sin egen køreskole på deltid, samt fuldtidsjob ved siden af, men da hun trængte til forandring og passionen for at være kørelærer var stor, var vi så heldige at kunne få lov at få hende på Davids Køreskole. Majbritt er uddannet på Dansk Kørelærer Skole i Brøndby. Som kørelærer er hun tålmodig og positiv, ud over det sædvanlige, hvilke vi ser som en helt unik egenskab. Majbritt tager det meste med et smil og elsker at lærer fra sig. Majbritts holdning er, at det skal være en god oplevelse at tage kørekort. Elevernes evner i bilen skal øges for hver kørsel, uden at de føler sig presset. Med Majbritt som kørelærer, er man sikker på at blive en dygtig bilist, og samtidig få en god oplevelse. Majbritt er som vores tre andre kørelærer god til at berolige eleverne og bevare overblikket i kaotiske situationer.

Lars Høybye

Lars er 60 år gammel og kommer fra Ringsted. Han er uddannet som kørelærer hos Dekra i Brøndby. Efter endt uddannelse arbejde Lars hos Dekra, som er et AMU center. Her underviste han både i teoretisk og praktisk eleverne i kørekort kategori B, samt underviste og var sensor for taxa elever. Lars er oprindeligt mekanisk-teknologisk udannet. Før han valgte at blive kørelærer arbejdede han i Telecom branchen og har erhvervserfaring med 9 forskellige lande i bla. Europa, Afrika og Asien. Som kørelærer er han rolig og tålmodig, med fokus på kvalitet i undervisningen. Som elev kan du være sikker på altid at blive mødt med godt humør og en rigtig ”far”-joke. Han er fantastisk til at bevare roen i kaotiske situationer og tager altid tingene med et smil. Lars’ mål er at eleverne, gennem forståelse af bilen, skal blive gode og sikre billister. 

Peter Nygaard Larsen

Peter er 45 år gammel og kommer fra Borup på midtsjælland. Han er uddannet kørelærer hos Dekra i Brøndby i 2020. Han er dermed frisk fra skolebænken, så alle regler og love sidder helt skarpt. Peter er gift med 4 børn, 2 drenge og 2 piger.  Han har tidligere arbejdet som blandt andet værkstedschef og han er derfor super skarp på bilens teknik, hvilke også kommer til udtryk i undervisningen.  Peter er enorm positiv af sind og nem at gå til. 

Som kørelærer vil du få en underviser der kan sit kram og aldrig går på kompromis med kvaliteten. Peter er som vores tre andre kørelærer god til at berolige eleverne og bevare overblikket i kaotiske situationer. Han er enorm god til at hjælpe eleverne med at få styr på nerverne når de er i uvante situationer, som det jo er at sidde bag et rat for første gang. Med Peter er du ihverfald sikker på at dit kørekortforløb bliver en god oplevelse.

Henrik Kousgaard

Henrik Kousgaard

-Førstehjælpsinstruktør

Henrik Kousgaard underviser i færdselsrelateret førstehjælp på Davids køreskole. Henrik har med sit job som brandmand, holdleder og bådinstruktør hos Falck rigtig meget erfaring inden for førstehjælp og redning generelt. Henrik går exceptionelt meget op i redning og sikkerhed, og ved virkelig hvad han snakker om. Henrik har i sit job hos Falck, været vidne til en del, og har derfor været med til at foretage størstedelen af samtlige redningsmetoder. Henrik er en rolig og tålmodig mand, med en stor evne for at undervise og kommuniker. Henrik er en stor fortaler for "Hands on"-metoden, når det kommer til undervisning, og han er sindssyg dygtig til, at få alle eleverne til at deltage aktivt i undervisningen, ved at benytte netop denne metode. Hvis du tager dit førstehjælpskursus med Henrik her på køreskolen, er du garanteret en sjov dag, med massere af grin og oplevelser. 

  • Facebook
  • Instagram