Køreskole i Slagelse og Næstved

Davids Kousgaard

Davids køreskole ejes og drives af David Kousgaard. David er 31 år, bor i Slagelse og er kørelærer. Han er uddannet kørelærer ved Storkøbenhavns kørelæreskole i Ishøj.  Davids mål som kørelærer er, at give eleven den bedste oplevelse. Det er vigtigt for David at alle føler sig tilpas og at alle elever kan følge med i undervisningen. Vi skal trods alt tilbringe en del tid sammen, så lad os få en hyggelig tid sammen. David er en tålmodig, overbærende, humoristisk mand,  som med sin unge alder er god til, at kommunikere med eleverne. David er god til, at få en forbindelse med eleverne, som ofte gør at eleverne føler sig godt tilpas, og de derfor lære bedre og hurtigere. David brænder for, at undervise! Han har en passion for faget, som ingen andre, hvilke gør ham til en enestående kørelærer. Med David som kørerlærer, vil du ikke være i tvivl om at du har truffet det rigtige valg.

 

 

Majbritt Mandrup Jensen

Majbritt er 51 år gammel og kommer fra Undløse. Majbritt har tidligere haft sin egen køreskole på deltid, samt fuldtidsjob ved siden af, men da hun trængte til forandring og passionen for at være kørelærer var stor, var vi så heldige at kunne få lov at få hende på Davids Køreskole. Majbritt er uddannet på Dansk Kørelærer Skole i Brøndby. Som kørelærer er hun tålmodig og positiv, ud over det sædvanlige, hvilke vi ser som en helt unik egenskab. Majbritt tager det meste med et smil og elsker at lærer fra sig. Majbritts holdning er, at det skal være en god oplevelse at tage kørekort. Elevernes evner i bilen skal øges for hver kørsel, uden at de føler sig presset. Med Majbritt som kørelærer, er man sikker på at blive en dygtig bilist, og samtidig få en god oplevelse. Majbritt er som vores tre andre kørelærer god til at berolige eleverne og bevare overblikket i kaotiske situationer.

Køreskole i Slagelse og Næstved
Køreskole i Slagelse og Næstved

Brian Nygaard

Brian er født i 1974 og bor med sin familie i Sørbymagle. Brian er forholdsvis nyuddannet og blev uddannet kørelærer hos EasyDrive i Glostrup. Men han er ikke helt grøn når det kommer til undervisning. Han har nemlig mere end 15 års undervisningserfaring med blandt andet personale i beredskab og trafikregler hos DSB, og i de seneste år har han undervist Hovedstadens Beredskab i førstehjælp, brand og beredskab- og kriseledelse hos private og offentlige virksomheder i København.  Brian arbejder ud fra konceptet 'learning by doing', med udgangspunkt i den enkelte elevs kompetencer og sammen med eleven udvikles der et tæt samarbejde hvor det alvorlige og sjove forenes. Alt i alt er Brian bare en rigtig dygtig underviser og behageligt menneske, som vi er sikre på at du som elev vil føle dig tryg ved, når du skal ud og sidde bag rettet. 

Henrik Kousgaard

-Førstehjælpsinstruktør

Henrik Kousgaard underviser i færdselsrelateret førstehjælp på Davids køreskole. Henrik har med sit job som brandmand, holdleder og bådinstruktør hos Falck rigtig meget erfaring inden for førstehjælp og redning generelt. Henrik går exceptionelt meget op i redning og sikkerhed, og ved virkelig hvad han snakker om. Henrik har i sit job hos Falck, været vidne til en del, og har derfor været med til at foretage størstedelen af samtlige redningsmetoder. Henrik er en rolig og tålmodig mand, med en stor evne for at undervise og kommuniker. Henrik er en stor fortaler for "Hands on"-metoden, når det kommer til undervisning, og han er sindssyg dygtig til, at få alle eleverne til at deltage aktivt i undervisningen, ved at benytte netop denne metode. Hvis du tager dit førstehjælpskursus med Henrik her på køreskolen, er du garanteret en sjov dag, med massere af grin og oplevelser. 

Køreskole i Slagelse og Næstved
  • Facebook
  • Instagram